SENASTE NYTT

VINN EN GITARR SIGNERAD AV JILL JOHNSON!
(19-07-18)

Nu har du chansen att vinna en Squire Telecaster som signaras av Jill Johnson. För att vinna behöver du köpa förkåpsbiljetter via hemsidan. Tävlingen avgörs från EMHUSET-SCENEN under festivaldagen då vi drar en lycklig vinnare bland de som köpt förköpsbiljetter via hemsidan. LYCKA TILL

KÖP BILJETT HÄR!

SPELSCHEMAT ÄR UPPE!
(19-06-28)

Årets spelschema är nu klart och ni kan ta del av det här på hemsidan. Observera att förändringar kan komma att ske hela vägen fran till den 3 augusti. Vi meddelar här på hemsidan om det sker någon förändring. 

LÄS MER

UPPDATERING AV BOENDE & BILJETTER
(19-05-14)

Det finns knappt 1500 biljetter kvar och festivalen har redan sålt publikrekord. När dessa biljetter är slut är det endast vid entrén som gäller och då kostar biljetterna 350kr. ECF  har tillstånd att ta in 4000 besökare och fler tänker vi inte ta in! 

Många av våra rekommenderade boenden är fullbokade under festivalen men det finns fortfarande platser kvar på festivalcampingen och på flera boenden lite längre bort. Vi har uppdaterat boendesidan med fler boendealternativ. 

LÄS MER

TRICKY TRAIL GÖR SIN SISTA SPELNING
(19-03-21)

Den 3 augusti tar Tricky trail farväl av countrypubliken då de gör sin sista spelning. bandet har beslutat att lägga ner och de väljer att göra det med en riktig brakshow på Eds Countryfest!

LÄS MER

FESTIVALCAMPING
(19-02-11)

Nu kan du bo 100 meter från festivalområdet och få hela festivalupplevelsen.
Boka din plats i vår webshop!

LÄS MER

JILL JOHNSON TILL ECF!
(19-02-01)
Sveriges största countryartist kommer till Ed på sin sommarturne och avslutar Eds Countryfest men en storslagen countryshow!

LÄS MER

KÖP FÖRKÖP - SPARA 50.-
(18-12-25)

Ett begränsat antal biljetter finns att köpa via vår webshop.
Passa på att säkra din biljett nu!


LÄS MER